Go to content
Welcome to Squashlife - your Squash specialist
Welcome to Squashlife - your Squash specialist

News

RSS
 • Hvad får jeg ud af at varme op, inden jeg spiller kamp?
  % B% e,% Y Kasper Pedersen

  What do I gain from warming up before playing a match?

  Læs hvorfor det er vigtigt at varme grundigt op i squash, inden du og din makker begynder at spille kamp. Squash er en fysisk hård sport, og dine muskler og din puls udfordres. Derfor skal du forberede kroppen bedst muligt på anstrengelserne - det får dig til at præstere bedre, og det reducerer risikoen markant for skader.
  Read now
 • Guide: Hvor ofte skal man skifte squashbold?
  % B% e,% Y Kasper Pedersen

  Guide: How often should you change squash balls?

  I denne komplette vejledning til squashbolde kan du lære om, hvilke typer af squashbolde der findes, hvor længe en squashbolde holder og hvordan du kan se, når det er på tide at skifte bolden ud. Bliv klogere på de forskellige farver prikker på squashbolde og læs, hvorfor man bruger hvide bolde med en enkelt gul prik på glasbaner.
  Read now
 • Guide: Sådan vælger du de rigtige squashsko
  % B% e,% Y Kasper Pedersen

  Guide: How to choose the right squash shoes

  Skoene er noget af det allervigtigste udstyr i squash, da det er en fysisk krævende sport, der stiller store krav til din bevægelighed og fysik. Et par gode squashsko spiller en afgørende rolle for, at du kan bevæge dig optimalt på banen og undgå skader af de mange hurtige retningsskift og start-stop-bevægelser. Læs alt hvad du behøver at vide om sko til squash i denne guide.
  Read now
 • Hvordan indlægssåler i squashskoen kan hjælpe dig
  % B% e,% Y Kasper Pedersen

  How squash shoe insoles can help you

  I denne artikel kan du læse om, hvordan indlæggsåler i dine squashsko kan hjælpe dig til at blive en bedre spiller. Squash er en hård sport, og du slider ikke mindst hælen i dine squashsko hårdt på grund de mange situationer, hvor du kommer med hele din kropsvægt på ét ben. En god sål tager en del af belastningen på din hæl, så du kan forebygge skader i ryg, knæ og ankler.
  Read now