Go to content
Welcome to Squashlife - your Squash specialist
Welcome to Squashlife - your Squash specialist

Black Friday 2022

Black Friday 2022 hos Squashlife

Er du på udkig efter tilbud på squashudstyr, kan du roligt glæde dig til dagene omkring Black Friday, Black Week og Cyber Monday! Fra d.18.-30.november 2022 kan du nemlig shoppe dit favorit squash gear til stærkt nedsatte priser. Hvad enten du søger tilbud på squashketchere, squashsko, tasker eller tilbehør, finder du det i Squashlife's udsalg.  

Squashlife med Black Week og Cyber Monday

I Squashlife tager vi ikke kun Black Friday, men også Black Week og Cyber Days med, så du får rig lejlighed til at købe dit foretrukne squashudstyr, uanset om du shopper dig selv eller til en, du holder af. Lige fra Black Week's start d. 21. november henover Black Friday d.25. november, Cyber Monday d.28. november og helt frem til og med d.30. november 2022 kan du drage fordel af Squashlife's kæmpe udsalg. Du får med andre ord en tilbudsperiode på hele 13 dage, hvor du kan shoppe squashudstyr til ekstra favorable priser. 

Køb julegaver i Black Friday-perioden

Tilbudsperioden ligger ganske belejligt i slutningen af november, hvorfor det er oplagt at shoppe julegaver til venner og familie, når priserne på squashudstyr alligevel er skruet helt i bund. Er du i tvivl om, hvad du skal købe i julegave til en squashspiller, kan du finde masser af inspiration til gaveidéer i Squashlife's Black Friday udsalg.  

Black Friday i Squashlifes fysiske shop 

 H.C. Ørsteds Vej 39B på Frederiksberg får du i forretningen de samme tilbud i hele perioden, som vi også har online. I forretningen står vi altid klar med personlig vejledning, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr, uanset om du shopper ketcher, sko eller noget helt tredje. 

Du kan også bestille din ordre online og afhente den i forretningen, hvor det selvfølgelig også er muligt at tilføje noget til din bestilling, hvis du lige skal have noget ekstra med i tilbudsperioden. 

Spring køen til Black Friday over 

Foretrækker du at shoppe hjemmefra uden stress, kan du også bare sætte dig til rette derhjemme i og ro mag, og gøre brug af tilbuddene på squashlife.dk. Husk at du som altid får: 

  • Gratis fragt ved køb over 499 kr. 
  • Byt til og med 31.januar 2023 
  • Mulighed for også at bytte i butikken 

Vi glæder os til at se dig i Squashlife!