Przejdź do treści
Witamy w Squashlife - Twoim specjalistce od Squasha
Witamy w Squashlife - Twoim specjalistce od Squasha

News

RSS
 • Guide: Hvor ofte skal man skifte squashbold?
  wrzesień 19, 2023 Kasper Pedersen

  Guide: Hvor ofte skal man skifte squashbold?

  I denne komplette vejledning til squashbolde kan du lære om, hvilke typer af squashbolde der findes, hvor længe en squashbolde holder og hvordan du kan se, når det er på tide at skifte bolden ud. Bliv klogere på de forskellige farver prikker på squashbolde og læs, hvorfor man bruger hvide bolde med en enkelt gul prik på glasbaner.
  Przeczytaj teraz
 • Guide: Sådan vælger du de rigtige squashsko
  maj 24, 2023 Kasper Pedersen

  Guide: Sådan vælger du de rigtige squashsko

  Skoene er noget af det allervigtigste udstyr i squash, da det er en fysisk krævende sport, der stiller store krav til din bevægelighed og fysik. Et par gode squashsko spiller en afgørende rolle for, at du kan bevæge dig optimalt på banen og undgå skader af de mange hurtige retningsskift og start-stop-bevægelser. Læs alt hvad du behøver at vide om sko til squash i denne guide.
  Przeczytaj teraz
 • Hvordan indlægssåler i squashskoen kan hjælpe dig
  maj 24, 2023 Kasper Pedersen

  Hvordan indlægssåler i squashskoen kan hjælpe dig

  I denne artikel kan du læse om, hvordan indlæggsåler i dine squashsko kan hjælpe dig til at blive en bedre spiller. Squash er en hård sport, og du slider ikke mindst hælen i dine squashsko hårdt på grund de mange situationer, hvor du kommer med hele din kropsvægt på ét ben. En god sål tager en del af belastningen på din hæl, så du kan forebygge skader i ryg, knæ og ankler.
  Przeczytaj teraz