Gå til indhold
Velkommen til Squashlife - din squashspecialist!
Velkommen til Squashlife - din squashspecialist!

Januarudsalg

Som traditionen byder er der januarudsalg i Squashlife. Fik du ikke den squashketcher, som du havde ønsket dig i julegave, er det nu, du kan rette op på det. Flere nyheder på squash-fronten er allerede landet, og det betyder også, at der skal ryddes op i tidligere års modeller. Dermed er der masser af muligheder for at købe en ny squashketcher, et par nye squashsko eller måske en taske, grip eller bolde til nedsatte priser i vores januarudsalg, som kører både i vores fysiske butik i København og online her i vores webshop på Squashlife.dk. Det er nu, du kan gøre en god handel på en hel masse kvalitetsudstyr til squash, som ikke fejler andet, end at det ikke nåede at blive solgt sidste år. Klik dig ind i vores store januarudsalg på linket herunder:

Gå til januarudsalget nu

Januarudsalg: Køb squashudstyr til lave priser

For de tålmodige kan det være en god strategi at vente til januar med at købe dit foretrukne udstyr til squash. I de store shopping måneder sidst på året med begivenheder som Black Friday, Black Week og juleudsalg er der også meget at spare på udvalgte produkter, men i januarudsalget er der også altid udsigt til at kunne gøre et kup, når lagerpladsen skal tømmes til fordel for de nye kollektioner. 

De årligt tilbagevendende januartilbud har ry for at være et udsalg, hvor man kan spare rigtig mange penge. Og der går som bekendt ikke røg af en brand, uden at der er ild i den. I Squashlife holder vi naturligvis også januarudsalg hvert år. Så står du og mangler en billig squashketcher, sko, taske, grips eller bolde, er det nu, du skal slå til!

Det store Januarudsalg hos Squashlife

Hvis dine længdere og drops sidder lige så godt, uanset det er med en ketcher fra sidste år eller den nyeste model, så giver det god mening at købe din næste squashketcher på januarudsalg. Du har måske allerede noget i kikkerten, så du har besluttet lige præcis hvilken squashsko eller ketcher, der skal investeres i. Hvis ja, så er der ingen grund til at vente på næste sæsons nye topmodeller, men du kan derimod købe sidste års model til en ekstra nedsat pris. 

At købe billigt udstyr til squash er også sund fornuft, hvis budgettet er lidt stramt efter julen og nytåret, hvor der tit er udgifter. Derfor kan januarudsalget på squash være overvejelse værd. Eller måske du bare er typen, der har is i maven og har ventet tålmodigt på, at dit favorit squash brand bliver sat ned i pris. Uanset hvad kan det nogle gange betale sig at vente med at købe og slå til i januar. Bettet går selvfølgelig på, om produktet når at blive udsolgt, inden det kommer på januarudsalg, men du får chancen for at købe det til rabat i starten af det nye år.

Squashlifes tilbud gælder både online og i fysisk forretning

Som skrevet står; Du vælger selv, om du shopper tilbuddene online i vores shop, eller om du lægger vejen forbi fores fysiske squashbutik på Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg i København. Priserne er de samme begge steder, så er du på markedet efter kvalitetsudstyr til squashsporten, er det bare at shoppe løs blandt de mange fede brands hos os i Squashlife.