Gå til indhold
Velkommen til Squashlife - din squashspecialist!
Velkommen til Squashlife - din squashspecialist!

Fragt og levering

Vi sørger for hurtig levering af din ordre via GLS. Du får gratis fragt ved køb over 499 kr. Du har også mulighed for at bestille til afhentning i vores butik. 

Levering og priser

Privat

GLS Pakkeshop: 39 kr.

GLS Omdeling til privatadresse: 49 kr.

Erhverv

GLS Erhverv: 49 kr.

Afhentning i vores fysiske forretning i København

Afhentning i butik: 0 kr. 

Din ordre er klar til afhentning 1-2 hverdage efter, du har bestilt. Du får en notifikation på mail, når din ordre er klar til afhentning.

Leveringstid med GLS

Du kan forvente at modtage din pakke med GLS 1-2 hverdage efter, du har afgivet din ordre. Ekstra leveringstid kan dog forekomme i særligt travle perioder, eller hvis du har bestilt et produkt, som er i restordre. 

Hvis du har bestilt din ordre til en GLS pakkeshop, skal du hente din pakke inden 14 dage. Du får besked fra GLS, når din ordre er på vej, og når den er klar til afhentning i pakkeshoppen. 

Uafhentede pakker i GLS Pakkeshop

Din pakke kan afhentes inden for 7 kalenderdage i den GLS pakkeshop, du har bestilt pakken til. Hvis du ikke henter din pakke i tide, bliver den returneret til os. Ønsker du, at vi gensender den, opkræves du et gebyr på 39 kr. til en pakkeboks eller 49 kr. til en privatadresse. 

Ordrestatus

Når vi har sendt din pakke fra vores lager modtager du en mail fra GLS med et Track and trace nr., så du kan følge din pakke. Den vil ofte være klar til afhentning i pakkeshop 1-2 hverdage efter, den er sendt. Der kan dog forekomme forsinkelser i forbindelse med de ekstra travle perioder omkring eksempelvis Black Friday og jul.  

Vi trækker først pengene for dit køb, når vi har sendt din ordre.